جدیرترین اخبار :
  • دبیر دولت طی بخشنامه‌ای صدور هرگونه مقرره توسط دستگاه‌های اجرایی در ارتباط با مناطق آزاد را منوط به هماهنگی با دبیرخانه شورای عالی نمود‌.
  • مسئولیت روابط عمومی‌ها با توجه به رویکرد وفاق ملی بسیار سنگین‌تر است و مردم همین وفاق را از دستگاه‌ها مطالبه می‌کنند
  • گزارش عملکرد ۹ ماهه منطقه آزاد چابهار
  • آسه آن در تعامل معنادار با همه شرکا از جمله ایران ثابت قدم می ماند
  • شرط توسعه دریا محور مکران، تعامل سازنده با جهان است

سیستان و بلوچستان در طرحهای سرمایه گذاری خارجی سوم شد

اقتصادی | تاریخ خبر : 97/01/15 | تعداد بازید :1972
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری سیستان و بلوچستان گفت: این استان پارسال از میان 31 استان کشور رتبه سوم عملیاتی و اجرایی شدن طرح های سرمایه گذاری خارجی را به دست آورد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از فرینا ماندانا زنگنه اظهار داشت: سیستان و بلوچستان تا پایان سال ٩٦ موفق به اخذ ١5 مجوز سرمایه گذاری خارجی با حجم حدود هزار و 260 میلیون دلار از سرمایه گذاران کشورهای کره جنوبی، افغانستان، آلمان، ایتالیا، ترکیه، هند و چین شد.

وی ادامه داد: این سرمایه گذاری ها در زمینه نیروگاه های تجدید پذیر، کارخانه های فولاد سازی و بسته بندی آب، مشارکت در توسعه بندر چابهار و انتقال گاز از ایرانشهر به چابهار بوده است.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان گفت: با راه اندازی این طرح ها در آینده نزدیک ضمن انتقال فناوری به کشور؛ تحولات خوبی در بهبود فضای کسب و کار در این استان انجام خواهد شد.

وی افزود: سیستان و بلوچستان بر اساس اعلام سازمان سرمایه گذاری خارجی در سال 95 نیز موفق به کسب رتبه سوم جذب سرمایه گذاری خارجی شده بود.

زنگنه با بیان اینکه تا سه سال قبل هیچ گونه سرمایه گذاری خارجی در سیستان و بلوچستان به ثبت نرسیده بود افزود: بعد از برجام با فراهم شدن شرایط حضور سرمایه گذاری خارجی و همچنین با تلاش مسئولان استانی در هدایت و رایزنی با سرمایه گذاران کشورهای مختلف امروز شاهد توفیقات خوبی در این بخش هستیم.

سیستان و بلوچستان با برخورداری از هزار و 100 کیلومتر مرز خاکی با کشورهای پاکستان و افغانستان و افزون بر 310 کیلومتر مرز ساحلی در دریای عمان و استقرار در کنار آبهای آزاد بین المللی خارج از تنگه هرمز و نزدیکی مناطق ساحلی استان با کشورهای حوزه خلیج فارس و دریای عمان و شبه قاره هند و کشورهای آفریقایی از منظر ژئوپلیتیکی، ژئواستراتژیکی و ژئواکونومیکی دارای اهمیت فراوانی است به طوری که شرایط ممتاز را برای تصدی نقش بازرگانی ملی و ترانزیت خارجی میان اروپا و آسیای مرکزی با آبهای شرقی و جنوبی و شاخ آفریقا داراست.

همچنین اقلیم مناسب کشت محصولات سود آور صادراتی، دشت های هموار و زمین مستعد برای کشاورزی، وجود هشت بندر صیادی، قرار گرفتن سیستان و بلوچستان در کمربند فلزایی و معدنی جهان، اقلیم مناسب برای توسعه فعالیت های گردشگری در سواحل دریای عمان و دامنه های تفتان و سایر نقاط استان، وجود نهادهای مهم اقتصادی و توسعه ای در سطح استان بویژه منطقه آزاد چابهار با امتیازات ویژه برای سرمایه گذاری تولیدی و خدماتی، بهره مندی از نزدیکترین مسیر به کشورهای آسیای میانه برای ترانزیت کالاهای بین المللی و انتقال محصولات و شاهراه ترانزیت کالا از جنوب به شمال و برخوداری از تمامی زمینه های انرژیهای تجدید پذیر از مهمترین ظرفیت های این استان است.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل